WordPress website laten maken of aanpassen

Website

Ben jij zover om eindelijk die mooie website te gaan realiseren, maar heb je er zelf de tijd en/of kennis niet voor? Wellicht ben je er al aan begonnen, maar lukt het je niet om er iets moois van te maken?

Kan jouw bestaande website wel een opfrisbeurt gebruiken? Of moeten er enkele aanpassingen of extra pagina’s gemaakt worden?

Maar ook wanneer je jouw website enkel AVG-proof wilt laten maken zit je hier goed, want ik vind het super om jou te helpen jouw droomsite te realiseren!

Mijn werkwijze:

Het bouwen van een website vergt de nodige voorbereiding en inzet. Samen met jou ga ik hiermee graag aan de slag. Hoe we dat doen?

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens een kopje koffie, eventueel via Skype of Whatsapp videocall, bespreken we hoe jij jouw ideale website ziet (dat kan aan de hand van voorbeelden die jij misschien al hebt). Ik vraag wat jouw wensen precies zijn en ik bekijk hoe we deze kunnen realiseren.

Dit vrijblijvende gesprek is gratis.

Wanneer de klik er is en we met elkaar verder willen, zal ik jou een passende, op maat gemaakte offerte doen toekomen. 

Aan de slag

Een website komt er niet zomaar, hiervoor zullen we regelmatig contact nodig hebben. Afhankelijk van de grootte van jouw website zullen we drie of vier keer met elkaar in gesprek gaan, om de zaken door te spreken en te controleren of alles werkt, naar wens is en of we nog op schema lopen.

En dan is daar het moment, jouw website is klaar om live te gaan!

Live, en dan…

Om jouw WordPress website veilig te houden en te beschermen tegen hackers en spam, is het van belang jouw site goed te onderhouden en regelmatig te updaten en back-ups uit te voeren.

Dit kun je zelf doen, maar vind je dat lastig, dan bied ik je ook hierin natuurlijk een helpende hand. Met mijn onderhouds- of servicepakketten op maat kan ik jou van dienst zijn. Zo zorg ik ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar het technische beheer en blijft jouw website netjes up-to-date en veilig.

Nazorg – The VAbsolute afterparty

Mocht er binnen 14 dagen na de livegang van jouw website onverhoopt toch nog iets niet helemaal goed gaan en heb je support nodig, neem dan zeker contact met me op, ik bied je deze support gratis aan.

 

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.