Over mij

Mijn naam is Ingrid van Oosterom, eigenaar en Virtual Assistant

In januari 2019 ben ik begonnen met VAbsolute Ivano’s, nadat ik mijn baan had opgezegd om een nieuw leven op te bouwen. Het werk dat ik 13 jaar lang deed vond en vind ik nog steeds superleuk, maar het vaste-dagenritme begon me steeds meer tegen te staan. Het idee om mijn werkzaamheden via een eigen bedrijf aan te gaan bieden, zodat ik mijn eigen werkdagen en -tijden en niet geheel onbelangrijk, mijn eigen werklocatie kan bepalen, leek dé ideale uitkomst. En zo geschiedde!

In het najaar van 2017 kwam ik in contact met de wereld van de Virtual Assistant, kortgezegd VA. Tijdens een introductiecursus om een “kick-ass”-VA te worden ging er een nieuwe wereld voor me open! Dít is wat ik wil! Maar ja, de stap om zo maar je baan op te geven en wat nieuws te beginnen is niet in één dag gezet, zoals Rome ook niet in één dag is gebouwd. In 2018 ben ik begonnen met de opleiding bij VA-school en zo is VAbsolute Ivano’s ontstaan.

VAbsolute Ivano’s staat voor “helemaal (Absolute) des Ingrid van Oosteroms (Ivano’s)” en de V van VA ervoor aangeplakt.

Ik ben een vrolijke, creatieve, positief ingestelde dame uit 1970, getrouwd met Willem, moeder van (inmiddels volwassen) Melissa en Enrico. Ik houd van nét een tikkeltje anders dan anderen en van “Op z’n Hollands en recht door zee”, dat is mijn motto. Ik word blij van roze, van aardbeien met échte slagroom, Krav Maga, shoppen, Quality time, zon, zee en strand, muziek, Oud en Nieuw, voetbal, winterse bbq-feestjes en pas gemaaid gras (ondanks de hooikoorts, pilletjes doen wonderen).

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stel eerlijkheid en vertrouwen in een hoog vaandel. Ik help graag anderen en ben gek op organiseren en het zoeken naar oplossingen. Maar net als ieder ander heb ik ook enkele valkuilen die ik je niet wil onthouden. Ik herken mezelf in hoe familie, vrienden en (oud-) collega’s mij zien: ik ben best fanatiek (ik noem het zelf liever temperamentvol), kritisch (hoeft niet altijd verkeerd te zijn, toch?), rechtlijnig en een streng kattenkoppie. Afijn, that’s me! Take it or leave it!

Tot nu toe kan ik terugkijken op een succesvolle carrière met ervaring bij zowel grote als kleine bedrijven, voornamelijk op kantoor, maar ook in het kappersvak en het verenigingsleven. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om al mijn opgedane kennis en ervaring te bundelen om zo ondernemers als jij te helpen. Ik ben goed georganiseerd en gewend om met strakke deadlines te werken. Verder ben ik zeer gepassioneerd over mijn werk en houd ik vooral van de diversiteit van het VA-schap, wat me in staat stelt om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten in ook weer verschillende branches.

Mocht je nog niet afgehaakt zijn en zie je een samenwerking met mij wel zitten, laten we dan eens kijken of we een klik hebben. Die klik is voor ons beiden belangrijk, omdat we vooral op afstand van elkaar zullen werken en er wel een band van vertrouwen moet zijn. Wanneer die klik er niet is, zal ik je dat eerlijk laten weten en ik zou het op prijs stellen als jij dat andersom ook wilt doen. Wanneer de klik er wel is – leuk!! – gaan we met elkaar aan de slag en zien wat ik voor je kan betekenen.

*

*

*

*

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.