Planning en organisatie

Organiseren van (online) workshops, presentaties, een heidag, (bedrijfs-)uitjes en/of events

De organisatie van workshops, heidagen, (bedrijfs)uitjes etc. vergt veel tijd, voorbereiding en geregel. Laat ik nou net zo’n tante zijn die al dat geregel heerlijk vindt en regelmatig het nodige organiseert. Ik help je dus graag om er een geweldig event van te maken.

Travel Management

Reis jij (regelmatig) voor zakelijke doeleinden? Dan weet je hoeveel tijd het kost om alles goed te regelen. Laat mij je helpen. Jij vertelt waar je naartoe wil, ik regel dat je op de meest gunstige vlucht komt, ik regel je verblijf en ik zou vast bepaalde activiteiten en/of restaurants kunnen reserveren, zodat alles voor je geregeld is. Uiteraard inclusief een opgesteld reisoverzicht. Moeten er toch nog zaken gewijzigd worden? Geen probleem, ik regel het graag voor je.

Capaciteitsplanning

Heb jij duidelijk in beeld hoe groot jouw capaciteit is? Of zou je graag eens duidelijk willen krijgen hoeveel uur er gewerkt kan worden, of hoeveel klussen aangenomen kunnen worden? En hoeveel mensen je daarvoor precies nodig hebt? Ik help je graag om hiervoor een handig overzicht te creëren.

Opstellen, uit- en verwerken van een prioriteitenlijst met bijbehorende inzichten

Een drukte van jewelste, allerlei werkzaamheden komen binnen, maar niemand heeft tijd. Ieders klus heeft haast of is spoed en de deadline lag op gisteren? Moet je nou nog meer mensen inhuren of aannemen? Of? In ieder geval is duidelijk, dit kan zo niet langer, het moet anders! En het kan ook anders! Ik help je graag met het opzetten van een prioriteitenlijst, zodat overzichtelijk wordt welke werkzaamheden er zijn en wanneer deze moeten plaatsvinden. Wat de capaciteit van de afdeling of je bedrijf is en hoe je strubbelingen tegen kunt gaan en teleurstellingen kunt voorkomen. Een prioriteitenlijst geeft je inzicht in de problemen en ziet waar het stokt. Mag ik je helpen?

Opstellen en/of beheren van de vakantieplanning

Wil je een duidelijk overzicht van wanneer jouw mensen op vakantie zijn? Wil je dat het zo goed mogelijk op elkaar afgestemd is. En/of wil je dat er een centrale plek is waar die vakanties en vrije dagen allemaal geregeld worden? I’ll help you out!

Inplannen van werkbezoeken etc.

Voor het inplannen van werk- of klantbezoeken ben ik je graag van dienst.

Lifestyle Management

Stel, het komt er steeds niet van die afspraak bij een specialist te maken, al dan niet omdat je slechts op specifieke tijden kunt bellen die nooit uitkomen. Je moet dat abonnement nog opzeggen. Je wilt een nachtje weg of voor zaterdagavond een tafel reserveren in je favoriete restaurant? Aansluitend nog een filmpje pakken? En stel, jij had beloofd de oppas te regelen? Het zijn slechts enkele voorbeelden. Ik verzorg graag al jouw private afspraken op de momenten dat het jou het meest schikt. Ook voor online boodschappen, bestellingen of een bloemetje regelen kun je een beroep op me doen, zodat jouw privétijd ook echt quality time zal zijn.

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.