Referenties


Een getuigschrift van L.K.M. van Druenen, directeur Legal, over mijn werkperiode bij Stater N.V. 
kan ik op verzoek toesturen.

Ruim 10 jaar heb ik met Ingrid samengewerkt in de vorm van een duo-baan als Management Assistant op de afdeling Legal.

De eerste jaren hadden wij geen overlap in werktijden en was het van belang zeer gestructureerd te werken. Dat is direct een goede eigenschap van Ingrid; het werk was makkelijk over te pakken. Naast dat Ingrid een fijne collega was, heb ik haar leren kennen als een eerlijk persoon, doortastend, creatief en oplossingsgericht. Als ze iets belooft, zal ze het zeker waarmaken.

Het werken als VA is een nieuwe stap in haar carrière. Aangezien ze een heel duidelijk doel voor ogen heeft, weet ik zeker dat het haar gaat lukken en zou haar dan ook zeker aanbevelen!

Brigitte Jansen

Management Assistant Legal, Stater N.V.

Ingrid heeft ons onder meer begeleid als het ging om het aan- en afmelden van bevoegden, bestuurders en commissarissen bij de KvK, het opstellen van volmachten en het tekenklaar maken van contracten. Daarnaast deed zij de inventarisatie van lopende contracten met klanten. Zij was onze rechtstreekse verbinding met de juristen van Stater N.V.

Omdat de juristen vaak in overleg zaten, was het voor ons bijzonder geruststellend dat je alle vragen bij Ingrid achter kon laten. Als je iets bij haar had neergelegd, wist je zeker dat zij het zou oppakken en je kon erop vertrouwen dat er op tijd een terugkoppeling kwam, of dat zij het op tijd afhandelde.

Zij was de spil van Stater Legal. We hebben vele jaren goed samengewerkt en in al die tijd heeft zij nooit iets over het hoofd gezien. Zij is uiterst betrouwbaar en heeft onze contracten uitstekend beheerd.

Door haar vriendelijke en open manier van werken stond zij altijd open voor je vragen.

We hebben de samenwerking met Ingrid als bijzonder prettig ervaren.

Claudia Tebes

Management Assistant, HypoCasso B.V.

Ik ken Ingrid al geruime tijd en het lijkt mij niet meer dan logisch dat zij als Virtual Assistant te werk is gegaan in haar eigen bedrijf VAbsolute Ivano’s.

Ik heb met haar mogen samenwerken in het bestuur van een sportvereniging, waar zij als secretaris deel aan nam en ik op dat moment als penningmeester. Mijn job bestond voor het grootste deel uit cijfers bijhouden, maar ik weet dat een secretaris een veel meer omvattende functie is, ik denk zelfs de meest belangrijke functie, gezien het feit dat je eigenlijk alles moet kunnen, administreren, registeren, maar ook adviesorgaan en aanspreekpunt zijn.

Ingrid heeft dit meer dan fantastisch gedaan.

Buiten het enthousiasme waarmee zij te werk gaat, ook de kennis en accuraatheid die zij tentoonspreidde werkte aanstekelijk. Dat samengevoegd met een “kan niet, bestaat niet” mentaliteit, maakt dat zij in positieve zin erg belangrijk is geweest voor de hele gang van zaken binnen het bestuur.

Ik heb samenwerken met Ingrid altijd als erg prettig ervaren. Buiten het eerdergenoemde enthousiasme, waar je bijna wel in moet meegaan, gaat zij heel doelbewust aan de slag en stopt niet voor het probleem is opgelost of de vraag is beantwoord. Het is meerdere keren gebeurd dat er over de haalbaarheid van bepaalde projecten getwijfeld werd, maar dat Ingrid ons toch over de streep trok en het project toch een stuk haalbaarder bleek te zijn, nadat zij hier min of meer het voortouw in had genomen. Wat dat betreft is zij geen opgevertje en gaat ze altijd voor de door haar gestelde doelen en dat waardeer ik in haar.

Ik heb zelf geen eigen bedrijf, maar had ik dat wel, dan zou ik zonder twijfel Ingrid als Virtual Assistant bij mijn bedrijf betrekken. Dan heb ik de garantie dat ik altijd bij haar terecht kan. En niet alleen voor secretariële zaken, maar ook voor het plannen en organiseren van zaken waar je zelf net even geen tijd voor hebt.

Kortom, ik denk dat je met Ingrid iemand in huis haalt, met kennis, probleemoplossend vermogen en een hoop enthousiasme. Lijkt mij een win-win-win situatie!

Martin Bergenhenegouwen

Penningmeester, DCH

Ingrid heeft een flink aantal jaren bij mij gewerkt als assistente Logistiek Management Internationaal/Product Management.

In de jaren dat wij samenwerkten heeft onze onderneming veel voordeel gehaald uit haar werklust, intelligentie en vermogen tot samenwerken.

In een periode van amper 1 jaar hebben we samen met een paar andere collega’s ons complete internationale logistieke proces geautomatiseerd en enorm efficiënter gemaakt.

Haar taken waren zeer uiteenlopend. Enkele voorbeelden:

  • Inkoop van producten bij leveranciers in binnen- en buitenland, waarbij zowel de internationale vervoersactiviteiten als de juridische- en belasting technische afhandeling bij Ingrid in zeer goede handen was.
  • Het opzetten van geautomatiseerde opslag- en voorraadbeheer processen
  • Het definiëren van productomschrijvingen in eenvoudige vorm voor onze verkopers
  • Het definiëren van complete (vaak technische) productomschrijvingen voor onze afnemers in binnen- en buitenland

Zij was een belangrijke spil in onze groep.

Als ik een eigen onderneming zou hebben dan zou ik zeker haar aanbod van ondersteuning aanvaarden.

John Bunnik

Manager Logistics, Endress & Hauser B.V.

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.