Juridische ondersteuning

Inschrijvingen en/of wijzigingen bij KVK en/of andere instanties

De voorbereidingen van inschrijvingen of wijzigingen bij de KvK, de AFM of willekeurige andere instanties kunnen aardig wat tijd kosten. Ik verzorg het graag voor je.

Opzet maken, uitwerken, aanpassen, lay-out of tekenklaar maken overeenkomsten, volmachten, aandeelhoudersbesluiten, processtukken en/of andere stukken

Heb je een opzet voor een volmacht of aandeelhoudersbesluit nodig? Heb je hulp nodig bij het uitwerken en/of aanpassen van overeenkomsten of andere stukken, of moeten er stukken tekenklaar gemaakt worden? Onder het motto van check, check, dubbelcheck and check again controleer ik het stuk op schrijf- en stijlfouten en zorg ik voor een nette lay-out.

Website of bedrijf AVG-proof maken

Per 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (beter bekend als de AVG of GDPR) gehandhaafd. Is jouw website al AVG-proof? Is jouw bedrijf er helemaal op ingericht? Heb je een privacyverklaring of cookiestatement? Heb je dat überhaupt wel nodig? Of denk je, zo’n vaart zal het vast niet lopen? In dat laatste geval, doe dan vooral niets. In het geval je de andere vragen met “nee” hebt beantwoord en er dus hoognodig mee aan de slag moet, maar wel wat ondersteunende hulp kunt gebruiken, stuur mij dan graag een berichtje.

Hulp bij Brexit

De Brexit, na veel tumult is het op 31 januari jl. dan toch gebeurd. Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de EU verlaten. Vanaf heden geldt een overgangsfase die tot en met 31 december 2020 loopt. Zolang blijven alle EU-regels en wetten voor het VK gewoon zoals ze al waren. Voor burgers en bedrijven verandert er voorlopig nog niets, maar je moet wel aan de slag! Hoe fijn is het als jij vast helemaal bent voorbereid op die zaken, die na 31 december a.s. gaan gelden? Ik zoek graag voor je uit wat er voor jouw bedrijf nodig is om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.