Secretariële ondersteuning

E-mail management

Wil jij graag weer zonder stress je mailbox kunnen openen? Alles overzichtelijk hebben? Ik help je graag dit te bereiken en te behouden, zodat jij je alleen nog maar hoeft te concentreren op de e-mails die enkel jij kan beantwoorden.

Agendabeheer + behandeling

Zie jij door de bomen het bos niet meer als je denkt aan je agenda? Staan er dubbele afspraken in? Of staat juist die éne belangrijke afspraak er niet in? Vergeet je wel eens een afspraak of ben je vaak uren bezig om een afspraak met meerdere mensen in te plannen? Laat mij je helpen. Ik zorg ervoor dat het allemaal geregeld wordt en geef je desnoods een seintje als jouw volgende afspraak zich aandient, als je dat prettig vindt.

Telefoonservice

Je zit regelmatig in overleg, bent onderweg of kunt soms gewoon niet gestoord worden, maar je verwacht wel dat ene telefoontje. En je wilt ook dat belletje van die potentiële klant niet missen. Hoe fijn zou het zijn als je iemand achter de hand hebt die jouw telefoontjes dan oppakt? Call me!

Uitwerken, redigeren en/of opmaken van presentaties en andere documenten

Een presentatie in elkaar zetten kost veel tijd. De tekst heb je zo geschreven, maar ja, dan moet het nog een mooi geheel worden, met wellicht hier en daar een plaatje of een link. Überhaupt fijn om een tweede paar ogen te hebben die even checkt op spelfouten en of het geheel lekker loopt. Stuur mij jouw teksten en ik help je graag om jouw presentatie, blog of (nieuws)brief tot een mooi geheel te maken.

Verwerken van audioteksten naar schrift

Moet de tekst van jouw standaard documenten weer eens ververst worden? Moeten er (nieuwe) gegevens toegevoegd worden in een bestand of heb je bestanden waarvan de tekst aangepast moet worden en zou je niet weten wanneer je dat moet doen? En wie? Een extra medewerker ervoor inhuren is too much. Mij kun je inhuren, voor net zolang als dat nodig is.

Data-entry

Heb je een vergadering of gesprek opgenomen, of die geweldige ideeën op audio ingesproken? Ik verwerk geluidsopnames naar schrift.

Kluis- en/of archiefbeheer

Heb je belangrijke stukken of correspondentie die gearchiveerd moet worden? Ik help je een archief of kluis op te zetten en bij te houden, zodat je niets kwijt raakt en alles later weer netjes terug kunt vinden.

Bestellen van kantoorartikelen, boodschappen, kerstpakketten, etc.

Kantoorartikelen die eens in de zoveel tijd besteld moeten worden, een kerstpakket voor je medewerkers, een bloemetje of fruitmand voor een relatie, een presentje voor je lief of gewoon de nodige boodschappen waarvoor je geen tijd hebt. Laat maar weten…

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.