Tarieven

Standaard uurtarief

Wil je af en toe gebruik maken van mijn diensten, dan reken ik een standaardtarief van € 55,00 per uur, exclusief btw. Deze uren worden het meest afgenomen wanneer je eenmalig wat hulp kunt gebruiken bij een opdracht of project, of wanneer je eerst wilt ervaren hoe het is om met een VA samen te werken.

De minimale afname bedraagt 2 uur.

 

Abonnementen

Wanneer je regelmatig van mijn support gebruik wilt maken is een abonnement met een bepaald aantal uren per week de meest gunstige optie. Abonnementen worden maandelijks gefactureerd en kunnen te allen tijde worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Als voorbeeld geef ik hieronder drie soorten abonnementen.

⇒  * Deze bedragen zijn exclusief btw.

 

Maatwerk

Kom je met bovenstaande abonnementen niet goed uit, dan maak ik graag een voorstel op maat voor je. Ook voor de voorstellen geldt dat deze maandelijks worden gefactureerd en te allen tijde kunnen worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Note:

Zowel voor de abonnementsvormen als voor de op maat gemaakte voorstellen, geldt dat deze veelal per direct kunnen worden uitgebreid. Indien blijkt dat we toch te ruim in de uren zitten, is het tevens mogelijk om vanaf de eerste dag van de volgende factureringsperiode de uren naar beneden aan te passen.

Eventuele wijzigingen kunnen invloed hebben op de facturering.

 

Onregelmatige uren?

Zou je mijn hulp kunnen gebruiken, maar op onregelmatige basis? Dan biedt een “VAbs” wellicht uitkomst. Een VAbs is een strippenkaart met 10 strippen van elk een uur. De VAbs kost € 525,00 exclusief btw en dient vooraf betaald te worden.

De VAbs is zes maanden geldig.

 

Klik om te appen
App me direct
Hallo, even een automatisch berichtje. Als u graag persoonlijke hulp zou willen, app mij dan gerust. Ik help u graag verder.